VitaMAG


Play Stop

VitaMAG


ÓRAREND


A 2017–2018-as tanév szeptemberében, 18-ával kezdődően a MÜTF Oktatási Központ ismét készségfejlesztő matematika, román, angol, tanulásmódszertan és íráskészség képzéseket indít V., VI., VII. és VIII. osztályos tanulók részére. A képzés az iskolai oktatást kiegészíti, célunk nem a mennyiség, hanem a minőségbeli változás a kiindulási ponthoz képest.

Évfolyamonként egy csoportot indítunk (kivéve a VIII. osztályos csoportokat), legtöbb 15 tanulóval. A csoportokat az adott szakterületen módszertani tudással is rendelkező pedagógusok tanítják. A fent említett foglalkozásokhoz minden évfolyamnak mindkét félévben tömbösített tanulásmódszertan óra társul, mely többek között segít a gyerekek helyes önértékelésében, megerősíti önbizalmukat, de a hatékony tanulási technikák ismertetése sem marad el.

Az iratkozás itt, online, a megfelelő csoport vagy csoportok illetve tantárgy vagy tantárgyak kiválasztásával történik.

Természetesen lehet érdeklődni telefonon (0769-019 495) és személyesen (Kőkereszt tér 1. szám) is, kolléganőnk, Magyari Tünde rendelkezésükre áll munkanapokon 9-16 óra között.

Folyamatos jelentkezés!

Jelentkezését akkor tudjuk elfogadni, ha befizette a tanfolyam díjának felét, azaz 260 lejt (az intézmény neve: Fundatia Pro Odorhei, BRD Bank, Székelyudvarhely, számlaszám: RO93BRDE210SV45428592100) .

A helyek elfoglalását a befizetések sorrendje határozza meg.

A befizetéskor kérjük a gyerek nevét, a VitaMAG programnevet és a tantárgyat feltüntetni.

A foglalkozások a 2017–2018-as tanév struktúrájának alakulásától függően várhatóan 28 alkalommal másfél órát fognak igénybe venni (1,5 óra: 15 RON), ehhez társul a tömbosített 3x3 órás foglalkozás tanulásmódszertanból (1 óra: 10 RON).Kérjük olvassa el a VitaMAG bővebb tájékoztatóját itt.Online jelentkezés (Folyamatos jelentkezés)VitaMAG
Mielőtt elkezdené alkalmazni ezt az étrendkiegészítőt, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót.

Milyen típusú készítmény a VitaMAG és milyen esetben alkalmazható?
A vitaminok köztudottan immunerősítő hatással rendelkeznek. A VitaMAG gyerekeink tudásának megerősítésében nélkülözhetetlen. Ha a tanulás során a hatékony tanulási módszerek valamely összetevőjének mennyisége nem elégséges, akkor ez a hiány a tantárgy iránt érzett örömtelenséget vonja maga után. A vitamin lassan bomlik le, ezért a heti egyszeri másfél órás adagolása egész tanéven át a tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi.

A különböző vitaminkészítmények: VitaMAT, VitANG, VitaRO, VitaMAGY és a VitaMÓD egyazon időben is szedhetőek, kellő figyelemmel kísérve a heti vitamin-szükségleti előírásokat.


Tudnivalók a VitaMAG alkalmazása előtt:
• nézze végig vitaminkínálatunkat a www.mutf.ro oldalunkon;
• válasszon igénye szerint az ajánlatunkból, rendelje meg gyermekének a legmegfelelőbbet a jelentkezési űrlap kitöltésével;
• fizesse be a kiválasztott készítmény árát (BRD);
• a 2017-es szeptemberi iskolakezdéssel egy időben kezdje el az adagolást.

Hogyan kell alkalmazni a VitaMAG-ot?
A készítmény használata évi, azon belül heti adagokra van felosztva. A jelenleg ajánlott vitaminok a 2017–2018-as tanévre szólnak..

Napi egy vitaminnál több nem ajánlott!

A készítmény az iskolai tanórákon elért eredményekre pozitív hatással lesz.

Ha gyereke a heti előírtnál nagyobb mennyiségű vitamint vesz be, nem jár káros következményekkel.

Lehetséges mellékhatások
A vitamin használata a különböző tantárgyakhoz való pozitív hozzáállást eredményezi, fejleszti a gyerekek készségeit, segít a szemléletváltásban.


További információk


Mit tartalmaz a VitaMAG?

VitaMAT (matematika)
Tanáraink azt vallják, hogy a matek nemcsak megérthető, de megszerethető is. Ehhez persze mind a tanár, mind a gyerek részéről kitartás és türelem szükséges. A VIII.-os csoportokat leszámítva a foglalkozások játékosan fejlesztik azokat a készségeket, amelyek elsajátítása az iskolai foglalkozások eredményességét segíti, valamint elengedhetetlenek a matematikai összefüggések megértéséhez.

VitaRO (román)
Gyerekeink az iskolai tanulmányaik alapján talán tudják, hogyan kell egy román irodalmi leckét elemezni, esetleg megy a mondat- és szóelemzés is, viszont szülőkként annak örülnénk igazán, ha például a tengerparti vagy az országon belüli kirándulás alkalmával útbaigazítást tudnának kérni, ha eltévednek, egyedül megvásárolják a fagyit vagy a hőn óhajtott videojátékot, ezáltal megkímélve minket a tolmácskodástól.

VitANG (angol)
Az angol egy olyan nyelv, amely akarva-akaratlanul belopja magát gyerekeink szívébe. A foglalkozásokon a hangsúlyt a gyerekek folyamatos beszéltetésére helyezzük, hogy a különböző mindennapi élethelyzetekben bátran, könnyedén tudjanak kommunikálni.

VitaMAGY (magyar)
Anyanyelved így is segíthet!
Szeretnél jobb bejutási átlagot a vizsgán? Gyere és iratkozz magyar nyelv és irodalom felkészítőre, amelyen elsajátíthatod a vizsgára szükséges tananyagot, megoldásokat!

VitaMÓD (tanulásmódszertan)
Azok közé tartozol, akiknek bőven elég az, amit az órán hallottak? Vagy Te vagy az, aki mindig bemagolja a leckét? Aztán számonkéréskor kiderül, hogy még sincs minden rendben…
Nem gondolod, hogy bizonyos kudarcaidnak éppen a rossz tanulási módszered az oka? Léteznek általános módszerek, de tantárgyakra lebontott technikák is. Ha megismernéd ezeket, nálunk a helyed!
VitaMÓD – tanulj meg tanulni.

Hatóanyagok
A VitaMÓD kivételével minden vitamin heti másfél adagos kiszerelésben szedhető.

A tájékoztató engedélyezésének dátuma
2017. augusztus 29. 

MÜTF Oktatási Központ

Postacím: Székelyudvarhely,Kőkereszt tér 1.
Tel./Fax: 004-0266-219760
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weblap: http://www.mutf.ro

 

Elérhetőség, ügyfélfogadás

Egyetemi képzések, II. emelet, 23-as iroda
Tel. +40 769 019 497
Tanfolyamok, II. emelet, 24-es iroda
Tel., fax +40 769 019 383
VitaMAG, Földszint
Tel., fax +40 769 019 495
Titkárság, II. emelet, 24-es iroda
Tel./Fax: +40 266 219 760

Tanulmányi osztály

Titkárság
Felnőttképző iroda

Hétfő nincs ügyfélfogadás 9,00 – 16,00
Kedd 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Szerda 10,00 – 14,00 9,00 – 16,00
Csütörtök 12,00 – 16,30 9,00 – 16,00
Péntek 12,00 – 17,30 9,00 – 16,00
Szombat 09,00 – 12,00 -